Kontakta oss

Kunskap från grunden!

Ju mer du vet, desto bättre blir kvalitén på de jobb du utför. Vi har sammanlagt över 40 års arbetslivserfarenhet i branschen, där vi har stött på det mesta och vet därför vilka lösningar som fungerar. Låt oss tänka och du får göra jobbet!

Medarbetare

Magnus Ny

Säljare VA

Magnus här! Jag är 53 år ung och jag har jobbat i branschen i över 20 år, både i fabrikantledet och i grossistledet. Jag bor i Veberöd tillsammans med fru och barn och på fritiden tränar jag gärna på gym. Alla bollsporter ligger mig varmt om hjärtat!

Medarbetare

Dennis Olsson

Säljare VA

Jag heter Dennis och är 37 år gammal. Jag har jobbat sedan 11 års ålder i VA branschen! Jag har tidigare jobbat som chaufför, lagerchef och innesäljare. Jag bor i Eslöv och fiske samt bollsporter är mitt största intresse.

Medarbetare

Hampus Giertz

Säljare VA

Hampus här! Jag är 30 år gammal och bor i Hörby tillsammans med fru och barn. Jag har jobbat i branschen i 9 år men började som lastbilschaufför. Jag gick sedan över till att bli innesäljare en kort stund för att sedan ta rollen som utesäljare. På min lediga tid fiskar jag ibland samt tycker om att hålla på med alla typer utav bollsporter.

En fråga eller två?

Som kund till oss får du alltid tillgång till våra kunskaper och de produkter vi säljer. Vi älskar dessutom att lösa problem! Tack vare ett brett VA-sortiment har vi möjlighet att erbjuda skräddarsydda lösningar efter kundens behov. Om inte du redan är kund hos oss, hör av dig!

Såhär hanterar vi dina uppgifter: Integritetspolicy

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå